Diensten

Door kennis, enthousiasme, inspirerende voorbeelden en een goede aanpak helpen wij organisaties de volgende stap  richting duurzaamheid te maken. Wij willen de waarde van duurzaamheid tastbaar, grijpbaar, makkelijk en leuk maken en zo organisaties, medewerkers en consumenten motiveren om de waarde van duurzaamheid te zien en te verzilveren.

Strategie

De bedrijven en organisaties van morgen hebben duurzaamheid verankerd in hun strategie. Daarvan zijn we overtuigd. Onze kracht ligt bij het vertalen van complexe theorieën en richtlijnen naar een waardevolle strategie die aansluit bij de praktijk.

Lees meer

Engagement

Ook projecten met een uitstekend actieplan kunnen falen. Wat bepaalt dan of een project succesvol is? De belangrijkste succesfactor blijkt intern draagvlak te zijn. Vandaar dat Metis in al haar trajecten aandacht besteedt aan engagement.

Lees meer

Circulaire Economie

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze economie veel slimmer, efficiënter en houdbaarder kunnen en moeten vormgeven. Eén van de belangrijkste systeemaanpassingen die we nodig hebben is de omschakeling naar een circulaire economie.

Lees meer